Over ons

Organisatie

Krediet & Advies is uw vakkundige en betrouwbare partner op financieel gebied.

U krijgt van ons persoonlijke begeleiding bij het maken van de juiste keuze betreffende uw hypotheek, uw lening of uw verzekering. Wij leveren voor u een stuk maatwerk dat geheel is gebaseerd op uw persoonlijke situatie en wensen.

De voordelen voor u!

  • Kwalitatief hoogstaand advies door vakkundige en gediplomeerde adviseurs.
  • Één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.
  • Persoonlijke aandacht door een vrijblijvend adviesgesprek aan huis of bij ons op kantoor.
  • Besparing op uw maandelijkse lasten tot wel enkele honderden euro's per maand.
  • Zeer concurrerende tarieven door samenwerking met een groot aantal financiële instellingen.

Krediet & Advies helpt u graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden op het gebied van hypotheken, leningen of verzekeringen. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u gedurende het gehele traject.

Bij een hypotheek begint dit vanaf de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris en van de taxatie tot en met de voorlopige teruggaaf. Maar u ontvangt ook volledige ondersteuning door ons team als het om een financieringsaanvraag of verzekeringsaanvraag gaat.

Onze adviseurs

Via ons kantoor komt u alleen maar in contact met ervaren financieel adviseurs. Middels onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met vele mogelijkheden op het gebied van hypotheken, financieringen en overige financiële producten. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u een advies geven wat 100% aansluit op uw wensen en weten wij exact welke weg er voor u uitgestippeld dient te worden om het resultaat te behalen wat u graag ziet. Daarnaast worden onze adviseurs ondersteunt door een ervaren binnendienst team welke u dagelijks te woord staan voor al uw vragen tijdens en na de aanvraag van uw hypotheek. Zij zullen u ook begeleiden tijdens het traject van de aankoop woning of de oversluiting van uw hypotheek. Krediet & Advies heeft Erkende Hypotheekadviseurs in dienst welke zijn ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit houdt voor u in dat u te maken heeft met een kwaliteitskantoor, waarbij de deskundigheid en ervaring een zeer grote rol spelen. Daarnaast houden wij onze adviseurs up to date met de wet -en regelgeving van deze tijd zodat onze adviseurs u ook op dit gebied volledig kunnen ondersteunen. Kort samengevat staat Krediet & Advies voor:

  • Kwaliteit
  • Kennis van zaken
  • Ervaring
  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid

Bent u nieuwsgierig of één van onze adviseurs u een advies kan bieden welke volledig op uw wensen afgestemd is? Neem contact op met ons kantoor op telefoonnummer 053-7503550 of mail ons uw naam en telefoonnummer naar info@kredietenadvies.nl

Erkend Hypotheekadviseur logo

Krediet & advies

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Krediet & advies

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..